Hotel/galerie Dis, Maastricht
Hotel/galerie Dis, Maastricht
Hotel/galerie Dis, Maastricht
Hotel/galerie Dis, Maastricht

Hotel/galerie Dis, Maastricht

sfeervol hotel in een monumentaal pand met veel hedendaagse kunst.
 
Het hotel is gevestigd in een monumentaal pand uit begin zeventiende eeuw waar zich op de begane grond een galerie met hedendaagse kunst bevindt. Op de 3 verdiepingen bevinden zich 6 zeer ruime, rookvrije kamers. De kamers zijn goed uitgerust met eigentijdse meubels, waaronder ook designklassiekers, eikenhouten vloerdelen en veel kunst.

Alle kamers zijn voorzien van een eigen badkamer met ligbad en separaat toilet, LCD-televisie, gratis draadloos internet, minibar, kluisje en telefoon. De kamers en het trappenhuis zijn voorzien van schilderijen van hedendaagse kunstenaars welke aan de galerie zijn verbonden of er ooit hebben geëxposeerd.

Het ontbijt wordt gegeven in een voormalige bierbrouwerij met kruisbooggewelven uit begin zeventiende eeuw, welke een kapelachtige uitstraling heeft. Met mooi weer kunt u ook ontbijten op de romantische binnencour waar dan ook de rokers terecht kunnen.

Wij doen ook op aanvraag: lunches, diners, walking dinners, recepties, borrels, meetings tot maximaal 100 personen en vergaderingen tot maximaal 15 personen. Verder worden er workshops in schilderen, wijnproeven en koken gegeven.

Er zijn speciale arrangementen (dinsdag t/m donderdag) waarbij overdag vergaderd kan worden of werken aan teambuilding, s’avonds gezamenlijk koken onderbegeleiding van een kok en dan slapen in het hotel. Dit kan tot maximaal 14 personen. Alle opties zijn bespreekbaar.

Contact - Hotel/galerie Dis

Tafelstraat 28, 6211 JD Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Hotel/galerie Dis
website Hotel/galerie Dis     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

geopend

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag


Vakantie: geen sluitingsdata
door een sleutelcode verkregen bij de reservering is het hotel 24 uur per dag toegankelijk.
Geaccepteerde betaalmethodes : Pin, Visa, Eurocard/Mastercard, American Express, Maestro

reserveren aanbevolen, vergaderfaciliteiten, wifi/draadloos internet, Gelegen in Centrum, Kindvriendelijk, parking:[prive, betaald]