Steiner Antieke Juwelen, Maastricht
Steiner Antieke Juwelen, Maastricht
Steiner Antieke Juwelen, Maastricht

Steiner Antieke Juwelen, Maastricht

Steiner Antiek Juwelen beschikt over een team dat u professioneel kan adviseren bij een eventuele aankoop/verkoop van een duurzaam zilver voorwerp, een prachtig sieraad ofwel een horloge van een gerenommeerde horlogefabrikant.

Uiteraard komt de kennis van dit team niet zomaar ergens vandaan. Dit is mede aan de jarenlange ervaring van Dhr. Steiner te danken, die op zijn plaats een uitmuntende leermeester was voor de medewerkers. De firma Steiner is al ruim 45 jaar werkzaam in deze branche, waarvan 16 jaar op de hedendaagse locatie; Stokstraat 2 te Maastricht. Buiten deze ervaring is het zeker niet onbelangrijk dat de medewerkers van Steiner zelf ook absolute liefhebbers/passionisten zijn op dit vlak, dit zult u ook merken bij een bezoek aan de winkel. In het verleden is gebleken dat dit vaak voor een heel plezierige samenwerking met de klanten zorgt. In de loop der jaren hebben wij dan ook een behoorlijke kring van vaste klanten opgebouwd, waar zelfs mooie vriendschappen uit zijn ontstaan. Service staat dan ook bij ons zeer hoog in het vaandel!

Onze locatie is bijna net zo uniek als de collectie. Het pand, gelegen aan een van de betere straten van Maastricht, dateert uit 1641 en is het enige pand in Nederland met een volledig houten voorgevel! Om u met ons team en onze collectie kennis te laten maken, willen wij graag van deze gelegenheid gebruik maken, u uit te nodigen in ons sfeervolle pand!

WAT DOEN WIJ

Wij zijn op het juweliersgebied gespecialiseerd in het inkopen, verkopen, taxeren en restaureren van al u juwelen. U kunt bij ons terecht voor antieke - en occasion sieraden, antiek tafelzilver, zilveren voorwerpen en de grootste sortering in zak - en polshorloges, uitsluitend van de meest prestigieuze merken, waaronder Rolex, Patek Philippe, Vacheron Constantin, Jaeger Le Coultre, IWC, Breguet, Cartier enz.

Steiner Antieke Juwelen staat dan ook bekend als een van de meest gesorteerde en gespecialiseerde juwelierszaken op dit gebied. Het is dan ook verstandig voor u iets koopt, zich bij ons te oriƫnteren. Wij staan u graag te woord en voorzien u geheel vrijblijvend van ons deskundige advies.

Wat zeer zeker belangrijk is, is dat u bij aanschaf verzekerd bent van de meest correcte prijs, een gratis taxatie t.b.v. de verzekering, een altijd blijvend inruilrecht tegen de aanschafprijs en 2 jaar garantie op alle uurwerken. U kunt uiteraard ook vrijblijvend uw sieraden, zilver en horloges bij ons vakkundig laten taxeren.

Wij beschikken over horlogemakers, goud - en zilversmeden en graveurs die dankzij jarenlange ervaring enorm kundig op hun vakgebied zijn. In ons eigen atelier, waar prachtige sieraden ontworpen en vervaardigd worden, kunt u voor uw speciale wens op dit gebied natuurlijk uitstekend terecht. Ook werken wij al jaren samen met de grote juwelen firma's als Cartier, Chopard, Rolex enzovoorts, wat vaak prettig en geruststellend naar de klant toe is. Wij zijn echter op geen enerlei verbonden met deze firma's.

Contact - Steiner Antieke Juwelen

Stokstraat 2, 6211 GD Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Steiner Antieke Juwelen
website Steiner Antieke Juwelen     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

geopendDinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag
Geaccepteerde betaalmethodes : Pin, Visa, Eurocard/Mastercard