De Traverse, Bemelen
De Traverse, Bemelen
De Traverse, Bemelen
De Traverse, Bemelen
De Traverse, Bemelen

De Traverse, Bemelen

Bedankt voor uw belangstelling voor ons hotel. Gaarne ontvangen wij u in ons chique hotel, dat gelegen is in het dorpje Gasthuis even ten oosten van Maastricht. Het is een locatie, waar reeds gedurende vele eeuwen een pleisterplaats is geweest. De naam van ons dorp spreekt wat dat betreft voor zich. Ons hotel is gevestigd in een voormalige tiendschuur, die is opgetrokken in mergel en met een wijds uitzicht op het plateau van Margraten. Kortom midden in het rustige Heuvelland en toch dicht bij Maastricht.
Wij bieden logies en ontbijt. Immers in Maastricht en haar omgeving zijn vele goede restaurants te vinden, van chique tot eenvoudig, die alle gelegenheid bieden om goed en gevarieerd te eten.

Vakantie
Het hotel is zeer geschikt voor u, wanneer u een luxe onderkomen zoekt voor uw vakantie en eveneens hecht aan een gemoedelijke sfeer. U verblijft in een prachtige omgeving, met veel mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. En wanneer u nog energie over heeft kunt u een partijtje tennis spelen op onze gravelbaan.
Op een steenworp afstand kunt u zich ontspannen in de Thermea 2000. Of u kunt terug gaan in de tijd door een bezoek te brengen aan de prachtige oude stad van Maastricht. Na zo'n vermoeiende stadswandeling of een bezoek aan een van de musea, kunt u neerstrijken op een van de vele terrassen. Ook zijn er kunstgalerijen in de omgeving, die een bezoek waard zijn.

Zakelijk
Ons hotel is ook uitermate geschikt voor u als zakelijke gast, aangezien de kamers heel ruim zijn, van alle gemakken voorzien en zeer rustig gelegen. Uiteraard is telefoon op alle kamers aanwezig en er kan gebruik gemaakt worden van onze fax.
Na een drukke werkdag is er volop gelegenheid om te ontspannen middels een wandel- of fietstocht in de prachtige omgeving of een partij tennis op onze gravelbaan.

Contact - De Traverse

Franse Steeg 1, 6268 NW Bemelen (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar De Traverse
website De Traverse     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 
Checkin from: 16:00   Checkout to: 12:00
Gratis parkeergelegenheid
Geaccepteerde betaalmethodes : Pin, Visa, Eurocard/Mastercard, American Express, Diners Club