Hotel Les Charmes, Maastricht
Hotel Les Charmes, Maastricht
Hotel Les Charmes, Maastricht
Hotel Les Charmes, Maastricht

Hotel Les Charmes, Maastricht

Mooi in een oud straatje gelegen in het centrum. Een leuke verzameling van antieke meubels in combinatie met vriendelijk personeel.
 
Welkom in het charmantste hotel van Maastricht. Op een steenworp van het Vrijthof en het O.L.Vrouweplein, de gezellige cafe's en restaurants, de chique winkelstraten. En toch rustig gelegen in het oude Jekerkwartier met zijn monumentale panden in smalle kasseistraatjes.Hotel les Charmes opende haar deuren in december 1997 met zes kamers, en al snel bleek dat wegens succes te weinig . Met veel en hard werken hebben we het herenhuis weer in zijn oorspronkelijke volledigheid uit 1725 teruggebracht, en sinds december 1999 hebben we 15 kamers. De intieme, ongedwongen sfeer van ons voormalige kleinste hotel van Maastricht is uiteraard gebleven. De ruime kamers zijn alle verschillend en sfeervol ingericht. Naast kamers op de verdiepingen zijn er twee kamers op de begane grond. Alle vijftien kamers hebben een badkamer met bad en/of douche en toilet. Uiterst comfortabele bedden, radio en televisie, minibar en kluisje, zithoek en beweegruimte.

Contact - Hotel Les Charmes

Lenculenstraat 18, 6211 KR Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Hotel Les Charmes
website Hotel Les Charmes     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 
Checkin from: 14:00   Checkout to: 12:00
Betaalde Parkeergelegenheid
Bar
Betaald WIFI aanwezig, Gratis WIFI inbegrepen
Geaccepteerde betaalmethodes : Pin, Visa, Eurocard/Mastercard, American Express, Maestro

Annuleren
Op al onze reserveringen zijn de Uniforme Voorwaarden voor de Horeca van toepassing. Annuleringsvoorwaarden: - Bij annulering tussen 48 en 24 uur voor ingangsdatum: 50% van de eerste nacht- Bij annulering 24 uur of minder voor ingangsdatum: 100% van de eerste nacht