Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten
Hotel Groot Welsden, Margraten

Hotel Groot Welsden, Margraten

Hotel Groot Welsden is een bijzonder 3-sterren hotel in Margraten. De grote gastvrijheid en vriendelijkheid, die u hier ontmoet, geven een uitermate welkom gevoel. Het hotel heeft een prachtige tuin waarin het heerlijk vertoeven is. Geniet hier van de rust en het schitterende uitzicht over het Zuid Limburgse heuvelland.
De inrichting van het hotel doet Engels aan. Warme kleuren en schitterend interieur worden gecombineerd, zowel in de kamers als in de gezamenlijke ruimtes. De kamers zijn allen voorzien van een badkamer met douche en toilet. Sommige hebben zelfs een bubbelbad!
De met veel zorg en creativiteit bereide gerechten serveren wij u graag in ons sfeervolle restaurant.
De tuin bij het hotel is niet alleen schitterend om te zien, maar nodigt ook uit tot ontspanning en rust. In de ligstoelen onder de parasols rond de vijver kunnen de beslommeringen van alledag vergeten worden. Ook op een warme zomeravond is het hier heerlijk toeven onder het genot van een drankje. De tuinverlichting zorgt dan voor een fee?rieke sfeer.
De lounge doet aan als een knusse woonkamer, waar u muziek kunt luisteren, televisie kunt kijken of een drankje kunt nuttigen. In de wintermaanden brandt hier de open haard.
Per 1 juli 2008 is Hotel Groot Welsden volledig rookvrij. Dit betekent dat er niet meer gerookt mag worden in alle hotelkamers, publieke ruimten, restaurant, ontbijtruimte, bar en lounge.
Komt u eens een bezoekje brengen en overtuigt uzelf van de ontspannende rust die wij u in ons hotel kunnen bieden.
Vraag vrijblijvend onze folder met alle informatie. Onze receptie zal u graag adviseren op het gebied van golf, wandelen of fietsen en dagtrips naar Maastricht, door het Limburgs heuvelland, de Eifel of de Ardennen.

Contact - Hotel Groot Welsden

Groot Welsden 27, 6269 ET Margraten (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Hotel Groot Welsden
website Hotel Groot Welsden     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 
Checkin from: 14:00   Checkout to: 11:00
Gratis parkeergelegenheid
Restaurant, Bar, Ontbijt buffet
Betaald WIFI aanwezig, Gratis WIFI inbegrepen
Geaccepteerde betaalmethodes : Pin, Visa, Eurocard/Mastercard, American Express

Annuleren
De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH):
9.2 Annulering van hotelaccommodatie/logies
9.2.2.Individuen
Wanneer een reservering voor uitsluitend hotelaccommodatie, al dan niet met ontbijt, is gemaakt voor één of meer individuen geldt voor annulering van die reservering het navolgende
a. Bij annulering meer dan 1 maand voor de ingangsdatum is de klant niet gehouden enig bedrag aan het hotelbedrijf te betalen.
b. Bij annulering meer dan 14 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 15% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
c. Bij annulering meer dan 7 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 35% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
d. Bij annulering meer dan 3 dagen voor de ingangsdatum is de klant gehouden 60% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
e. Bij annulering meer dan 24 uur voor de ingangsdatum is de klant gehouden 85% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.
f. Bij annulering 24 uur of minder voor de ingangsdatum is de klant gehouden 100% van de reserveringswaarde aan het hotelbedrijf te betalen.