Chalet Bergrust, Maastricht

Chalet Bergrust, Maastricht

In de 75 jaar dat het chalet nu bestaat is er veel veranderd en is het gegroeid tot een gelegenheid met vele mogelijkheden voor jong en oud. Chalet Bergrust staat momenteel bekend als de locatie waar eten en drinken nog betaalbaar is, waar kinderen nog rustig kunnen rondrennen. Waar parkeren nog voor de deur kan. Waar honden geen probleem zijn.

Het personeel is een hecht team die hun gasten kent, die er samen voor zorgen dat u snel, correct en vriendelijk geholpen wordt.

Wilt u een dagje uit in Maastricht, verzuim dan niet een bezoek te brengen aan Chalet Bergrust. Ons Chalet is gelegen op de St. Pietersberg en biedt een ongeëvenaard uitzicht over de oudste stad van Nederland, Maastricht.

Terras

Op ons groot terras kunt u rustig genieten van een drankje en een hapje van onze uitgebreide menukaart met de grotchampignons als een veel terugkomend ingrediënt. Deze worden dagelijks vers aangeleverd uit de grotten onder het Chalet. [Maar vergeet vooral niet eens de saté te proeven.]

Buiten de dagelijkse activiteiten leent het Chalet zich ook uitstekend voor feesten en partijen van 2 tot 200 gasten. Al dan niet in combinatie met een rondgang door het gangenstelsel van de St. Pietersberg. Bij de mogelijkheden zitten onder andere: ontbijt tot diner (evt. in buffetvorm en BBQ) recepties, borrels een feestavonden.

Contact - Chalet Bergrust

Luikerweg 71, 6212 EV Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Chalet Bergrust
website Chalet Bergrust     facebook Chalet Bergrust
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

lunch

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

diner

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag


Geaccepteerde betaalmethodes : Pin

parking:[prive, gratis]