Bokes, Maastricht
Bokes, Maastricht
Bokes, Maastricht

Bokes, Maastricht

Prijs VHN diner: 25 euro
Op een steenworp afstand van het beroemde Vrijthof ligt restaurant Bokes, een typisch Maastrichts eethuis in het hart van de stad. Een nog jong restaurant, waarin de eveneens jonge en enthousiaste eigenaren en medewerkers samen in een ongedwongen sfeer een uitstekende culinaire prestatie neerzetten.

Een ambiance die rust geeft én uitdaagt
Een bezoek aan Bokes betekent meer dan goed eten. Het is genieten van traditionele Limburgse recepten, gerechten uit de Franse keuken en zelfbedachte lekkernijen in een verrassende, steeds veranderende omgeving. Want elke zes weken krijgt een kunstenaar uit de Euregio de kans er zijn of haar werk te tonen. Van beeldhouwkunst tot textiel, van schilderijen tot kleding. Kunst aan tafel; een concept dat uitstekend gedijt in deze rustige, hoofdzakelijk met hout ingerichte eetgelegenheid.


Bokes
Een 'bokeskook' is een boekweitekoek, een pannekoek van boekweitemeel, kortweg 'bokes'genoemd. Een traditioneel Limburgs boerengerecht dat u echter niet op de menukaart zult tegenkomen. Een bokes is namelijk wel heel voedzaam, maar niet erg lekker… En lekker, daar is het immers om te doen in dit restaurant van welk de naam vooral is gekozen vanwege de Limburgse afkomst ervan: Bokes staat voor de Bourgondische gastvrijheid waar Maastricht zo bekend om én trots op is.


U bent van harte welkom
De openheid van onze keuken achter in het restaurant weerspiegelt die gastvrijheid en gemoedelijkheid. Veel gasten vinden het een genot om onze koks aan het werk te zien. Vanaf een van de 10 plaatsen bij de keuken zitten zij met hun neus op de potten, pitten en pannen. Meer oog voor elkaar? De voorzijde van het restaurant biedt 44 plaatsen, op de eerste etage vinden nog eens 40 gasten een plek.

Wij zien er naar uit ook ú te ontmoeten!

Contact - Bokes

Platielstraat 7, 6211 GV Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Bokes
website Bokes     facebook Bokes
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

lunch

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

diner

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag


Geaccepteerde betaalmethodes : Pin, Visa, Eurocard/Mastercard