Matuchi Orient Style Lab, Maastricht
Matuchi Orient Style Lab, Maastricht

Matuchi Orient Style Lab, Maastricht

Club, lounge en restaurant, deze perfecte combinatie vindt u in het hartje van Maastricht bij Matuchi. Op uw gemak dineren en genieten van onze heerlijke oosterse keuken en cultuur. U kunt bij ons nog lang nagenieten van uw gezellige avond. Of u nu wilt relaxen in de lounge of gaat dansen in onze club, wij staan garant voor een gezellige avond.

Restaurant, lounge:
Ons restaurant ligt in het gezellige Maastricht en is goed bereikbaar. De oosterse keuken verrast u met heerlijke gerechten. U bevindt zich in een oosterse sfeer zodat alle facetten er zijn voor een gezellig avondje.

Matuchi biedt u verschillende dineersferen aan. Zo kunt u rustig genieten van de oriëntale lounge waar doormiddel van oosterse en middeleeuwse tinten een gemoedelijke sfeer wordt gecreëerd. U hebt het gevoel alsof u daadwerkelijk in het Oosten aan het dineren bent.

In de passive lounge kunt u relaxen aan onze vierzitstafels. Door het rustgevende licht ontstaat er een ontspannen sfeer. Ideaal om met vrienden en vriendinnen te eten en te relaxen.

De lounge bar is bedoeld om te genieten en in gesprek te komen met andere mensen. Op uw gemak geniet u van een drankje, een hapje en een gezellig gesprek.

Club:
Koffie is op, de dj heeft zich gesetteld, de perfecte tijd om te genieten van een heerlijk avondje uit. Even heerlijk uitbuiken in de lounge en daarna de club betreden om uw avondje compleet te maken. Laat u bewegen door de goede sounds van onze dj’s.

Contact - Matuchi Orient Style Lab

Kleine Gracht 34, 6211 CB Maastricht (nl) toon telefoon/fax

website Matuchi Orient Style Lab     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

diner

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag