't Orgelke, Maastricht
't Orgelke, Maastricht

't Orgelke, Maastricht

Prijs VHN diner: 21 euro
"Bistro 't Orgelke? ..Satéh! " : zal de eerste reactie zijn van een gemiddelde Maastrichtenaar. " Op de Tongersestraat, van oorsprong het Quartier Latin van Maastricht."

Inderdaad is dit onze troef. Ruime porties ( 3 stokjes is ongeveer 180 gram ) met een keur aan salades , fruit en warm stokbrood.

Maar ook onze stoofpotjes zijn niet te versmaden. In allerlei variaties ( rund, kip lams, vegetarisch ) is dit de tweede pijler van onze keuken. Hiermee oogstte Renee, lady-chef de cuisine en oprichter van de Bistro de lof van de schrijver van het kookboekje " De lekkerste recepten van eetcafé's": " Gelukkig zijn er nog bistro's en eetcafè's waar ongecompliceerd en goed gekookt wordt. Je hebt gezorgd voor een echte basis voor de stoofpotten. De visstoofpot, in het boekje " de pot van Renee", is mijn persoonlijke favoriet."

Naast deze specialiteiten hebben wij een traditionele kaart met een ruime keuze in voor-, hoofd- en nagerechten. Ook aan de kinderen is gedacht, ook zij hebben een ruime keuze.

" Wijn en bier geeft plezier"; keuze uit vijf soorten bier op fust en een redelijk geprijsde wijnkaart completeren Uw avondje uit in onze bistro.

Tot spoedig !
Renee Backus
Inigo Schrijner

Contact - 't Orgelke

Tongersestraat 40, 6211 LP Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar 't Orgelke
website 't Orgelke     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

diner

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag