Buitengoed Slavante, Maastricht
Buitengoed Slavante, Maastricht
Buitengoed Slavante, Maastricht
Buitengoed Slavante, Maastricht

Buitengoed Slavante, Maastricht

Boven op de St. Pietersberg ligt “Buitengoed Slavante”, een voormalige buitensociëteit daterend uit 1846. Op deze plek heeft in vroegere tijden een klooster gestaan van de paters Franciscanen. Dat de paters wisten wat mooi was kan niemand ontkennen want vanaf deze locatie heeft men een prachtig uitzicht op de Maas en het Maasdal.

“Buitengoed Slavante” is het vertrekpunt voor o.a. de rondleidingen in de mergelgrotten of voor een wandeling op de St. Pietersberg en is ingericht als een “Grand Café” met de allure uit de tijd van haar oorsprong. De hele inrichting en dienstverlening doet u onmiddellijk denken aan “die vervlogen tijden”. Vanaf de muziekkiosk klinken op verschillende zomerse dagen de klanken van lokale harmonie– en fanfaregezelschappen en voor de kinderen is er een kleine speeltuin.

De welvoorziene kaart biedt heerlijke koffiesoorten, een royaal assortiment bieren uit binnen– en buitenland en vooral ook smaakvolle streekgerechten. Daarnaast serveren wij in “Buitengoed Slavante” bijgaande lunches en diners voor gezelschappen (vanaf minimaal 20 personen) en is de locatie uitermate geschikt voor feestelijke bijeenkomsten.

Zowel voor de argeloze voorbijganger, de feestvierende jubilaris, de jarige 'job', de nieuwbakken promovendus alsook voor het trouwlustige paar en ... voor vele anderen is “Buitengoed Slavante” een buitengewoon uitmuntende en vooral ook romantische locatie.

Contact - Buitengoed Slavante

Slavante 1, 6212 NB Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Buitengoed Slavante
website Buitengoed Slavante     facebook Buitengoed Slavante
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

lunch

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

diner

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag


Geaccepteerde betaalmethodes : Pin

wifi/draadloos internet