Villeneuve, Maastricht
Villeneuve, Maastricht
Villeneuve, Maastricht
Villeneuve, Maastricht
Villeneuve, Maastricht

Villeneuve, Maastricht

Prijs VHN diner: 23 euro
Lekker eten. Dat is het ongecompliceerde concept achter Bar-Restaurant Villeneuve. Dat bij Villeneuve lekker eten ook staat voor bijvoorbeeld een prima sfeer, bijzondere wijnen en persoonlijke aandacht vinden we niet meer dan logisch.

Bar-Restaurant Villeneuve ligt in St. Pieter, het bekende Maastrichtse stadsdeel dat het rustgevende groen van het buitengebied verbindt met de kleurrijke historische binnenstad. Het idee voor Villeneuve vond in het Sint Pieterse hotel Pastis zijn oorsprong, het resultaat ligt even verderop aan de "vijfsprong".

Marcel, eigenaar van Hotel Pastis, en Ron, die dankzij jarenlange keukenervaring inmiddels wel weet hoe je eters laat glimlachen, vonden elkaar in hun wens voor een sfeervol restaurant met lekker eten en zonder gedoe. De stijlvolle combinatie van bric-a-brac spullen en moderne elementen geven het restaurant de ongedwongen huiskamersfeer die je ook bij Hotel Pastis terugvindt

Naast de à la carte gerechten met mediterrane inslag is er dagelijks volop aanvoer van spontaan lekkers voor jong en oud.

Villeneuve is dinsdag t/m zondag geopend vanaf 17.00 uur. Maandag zijn wij gesloten.

Voor groepen vanaf ca. 15 personen is het ook mogelijk buiten de openingstijden te reserveren!

Contact - Villeneuve

Observantenweg 2, 6212 ER Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Villeneuve
website Villeneuve     facebook Villeneuve
Regio: Zuid-Limburg, Limburg

 

Openingstijden

lunch

Zondag

diner

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag