Antiekhallen Wolters, Maastricht
Antiekhallen Wolters, Maastricht

Antiekhallen Wolters, Maastricht

De familie Wolters kent een rijk verleden wat betreft de handel in antiek. Vlak na 1900 werd in Maastricht de eerste zaak geopend. Claudia en Etiënne Wolters, inmiddels de vierde generatie, zijn de trotse eigenaren van ANTIEKHALLEN WOLTERS te Maastricht. Het tweede filiaal van ANTIEKHALLEN WOLTERS, gevoerd door Joep en Marlé Wolters, is gevestigd in Vroenhoven-Riemst. Dit filiaal ligt in België, vlak over de grens bij Maastricht.

Beide bedrijven hebben een solide basis, die garant staat voor kennis, kwaliteit en service. De voorraad wordt wereldwijd geïmporteerd. Ook worden er inboedels gekocht van particulieren.

In de showroom ( 2.800 m2 ) van ANTIEKHALLEN WOLTERS vind u een uitgebreide collectie van verschillende stijlen in alle mogelijke houtsoorten vanaf de 17e eeuw tot en met de 20e eeuw. Voor de aanschaf van handgeknoopte Perzische en Oosterse tapijten, die verkocht worden met certificaat van echtheid, kunt u eveneens bij ANTIEKHALLEN WOLTERS terecht.

Een andere service die ANTIEKHALLEN WOLTERS biedt, is het restaureren van meubelen in eigen restauratie atelier, waar zowel kleine als gecompliceerde restauraties op vakkundige wijze worden uitgevoerd. Tevens is het mogelijk meubelen op maat te laten maken in design of op de oude ambachtelijke wijze, zoals bijvoorbeeld:

(boeken)kasten;
tafels;
keukens;
tv meubelen etc.


De gekochte meubelen en tapijten kunnen met eigen vervoer aan huis worden geleverd in heel Europa. Andere transportmogelijkheden naar bijvoorbeeld continenten kan verzorgd worden.

Verder kunt u bij ANTIEKHALLEN WOLTERS ook terecht voor:

taxaties;
stofferen;
een uitgebreid interieuradvies.


Tot de grote collectie behoren ook de verkoop van:

exclusieve stoffen uit onder andere Parijs en New York;
antieke en Italiaanse design lampen;
kleingoed zoals koper en porcelein;
prachtige tuindecoratie van beelden tot kleine en grote kasteelfonteinen etc.;
meubelbeslag zoals scharnieren en sleutelplaten in verschillende materialen en stijlen, boenwas en andere onderhoudsproducten.

Contact - Antiekhallen Wolters

Cannerweg 111, 6213 BA Maastricht (nl) toon telefoon/fax
E-mail naar Antiekhallen Wolters
website Antiekhallen Wolters     
Regio: Zuid-Limburg, Limburg